torstai 14. marraskuuta 2013

Syyslomailua 2013

Moikka!
Taas teksti alkaa pahoitteluilla, koska kiireitä on ollut enkä ole kerennyt postailla tai mitään :/. Tällä kertaa kerron teille, suokkivaelluksesta Luomajärven hevoskievarilla Ikaalisissa syyslomalla. Se ei ollut mikään hanattelumaasto, vaan käyntiä koko matka.

                                     

Vaellus oli noin kello 18-21, ja oli pimeää sekä pakkasta. Matka oli jaettu kahteen osaan, ensin vaellettiin noin 1 tunti ja 30 min ja tauon (n 20 min) jälkeen ratsastettin vielä takaisin noin 15 min. Aikaan sisältyi  myös selkään nousut yms. Kävellessä tuli kylmä, joten ehkä oisi kannattanut laittaa enemmän päälle, mutta oli ihanaa päästä siinä tauolla tulen ääreen syömään ja juomaan teetä! Paikka muuten itsessään oli pieni, sisältäen tallin missä noin 14 suomenhevosta. Ylhäällä olevasta kuvasta näkyy aidat, joka toimii kenttänä. Kentällä kävelimme pari kierrosta molempiin suuntiin ennenkun lähdimme matkaan. Talli taas oli noiden kahden puun välissä oleva rakennnus. Talli oli ihan erilainen mihin olin tottunut. 


Yövyimme samaisessa paikassa, ja olimme kaksikerroksisessa mökissä ja heti ku asetuimme kamoimemme huoneeseen, kamat levillään :D. Ratsunani toimi suomenhevos tamma Miisa. Miisa oli todella suloinen ja tykkäsi, kun sitä rapsuteltiin <3. Hevoset olivat valmiina, kun menimme talliin, mutta saimme riisua ne itse retken jälkeen. Melkein kaikilla hevosilla oli lännensatulat, ja niissä on super mukava istua ja vain matkustaa! Oli kiva kokeilla länkkäriä!








3 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla, liityn lukijaksi ja ois kiva jos tulisit mulle lukijaksi: http://jadenponeilua.blogspot.fi/

    VastaaPoista